Botrány

2024.06.21. 14:39

Magyar Péter részegen balhézott egy szórakozóhelyen, a biztonságiak vezették ki (videó)

A baloldali politikus agresszíven, garázda módon viselkedett.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, európai parlamenti listavezetője a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a budai alsó rakparton 2024. június 10-én

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

A biztonsági szolgálat vezette ki a Tisza Párt politikusát hajnal négy óra környékén egy budapesti „ötcsillagos” klubból, ahova a testőrei kíséretében érkezett - írta a Ripost alapján a Magyar Nemzet.

Több szemtanú egybehangzó állítása szerint Magyar nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át

agresszívan, garázda módon viselkedett.

A Ripost úgy tudja, a politikus több vendégbe is belekötött, zaklatta a nőket, és állítólag „visszautasíthatatlan” ajánlatot tett nekik, idővel pedig egyre minősíthetetlenebbül viselkedett.  

 A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek, de nem volt könnyű dolguk, mert a politikus belekötött azokba is, akik mindezt megpróbálták megörökíteni. 

A portálnak verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számoltak be.

Az egyik felvételen az látszik, amint a szórakozóhely biztonsági emberei határozottan kivezetik a botrányosan viselkedő politikust a helyszínről, ezt ide kattintva tekintheti meg.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható el. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában