TÖRTEL

2017.08.19. 11:30

Nem csak új edzőt, de új öltözőt is kap a törteli csapat

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, nemrégiben kezdte meg munkáját a településen Véber György, korábbi magyar válogatott labdarúgó, aki az új szezonban dirigálhatja majd a törteli együttest.

A szakember meghívásával azonban nem ért véget a Pest megyei futballcsapatot érintő változások sora, ugyanis a népszerű tréner meghívása mellett sportinfrastruktúrában is fejleszt a falu.

– Szeptember 15-re szeretnénk átadni csapatunk új öltözőjét, melyben a napokban végzik el a befejező munkálatokat a szakemberek – mondta el érdeklődésünkre Angyal Imre, a törteli csapat elnökhelyettese, akitől azt is megtudtuk, az új komplexumban kiépült két játékos- és játékvezetői öltöző mellett a zuhanyzók is elkészültek már, mindezek mellett pedig egyéb helyiségek is helyet kaptak az épületben.

Szertár, mosókonyha és iroda is lesz az új létesítményben

– emelte ki a vezető.

Megtudtuk, a közműmunkák után birtokba is veheti az öltözőt a „Véber-legénység”, addig azonban még várnia kell a jelenleg megyei másodosztályban szereplő alakulatnak.

H. G.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!