Kispályás foci

2008.01.09. 10:50

Ezúttal Abonyban csatáznak a csapatok

Az egyik legnagyobb múltú téli teremlabdarúgó torna az abonyi. Az új esztendő második hét végéjén rendre a Pest megyei kisváros sportcsarnokában randevúznak az 5+1-es foci szerelmesei.

Gelei József

Az évek során számtalan válogatott játékos, élvonalbeli és amatőr labdarúgó lépett parkettre. Vélhetően nem lesz ez másként idén sem: január 12-13-án ugyanis ismét megrendezik a Feinbau Kupa országos tornát. Bár a profiligában érdekelt csapatok már elkezdték a felkészülést, nagy valószínűséggel így is lesznek olyan gárdák, melyek megkockáztatják szerepeltetésüket.

A Mangalicum együttesében például Szolnokon ott volt a Feröer-szigeteken légióskodó Potemkin Károly, vagy éppen az egykoron MÁV-Mondiban szerepelt Páles Tamás és Sinkó Balázs. Az Árpád Patika játékosának számít a teremben az ex-Fradi kapus Szűcs Lajos, míg a Viktor Security télen elképzelhetetlen volt Schrancz Balázs (Pápa) nélkül.  
A csoportbeosztás - A (szombat, 7.30): Krupatechnika (Fegyvernek), Ga-bau (Abony), Nemzeti Étterem (Tiszafüred), Mangalicum (Bp.). B (11): Gedi-press (Abony), Stabil (Szolnok), Kuglóf (Maglód), Pintér és tsa. (Abony). C (14.30): Milán (Szolnok), Szakramentó (Monor), Bármi-kő (Abony), Toldi (Nagykőrös). D (18): Szabad-hús (Rákóczifalva), Palmavik (Abony), Tiszapüspöki, Feinbau (Abony). E (vasárnap, 7.30): Viktor Security (Szolnok), Árpád Patika (Tápiószőlős), Újhartyán, Pákózdi Hús (Cegléd).

A körmérkőzéseket követően a csoportok 1-2. helyzettjei jutnak a második fordulóba, ahonnan egyenes kieséses rendszerben zajlanak tovább a küzdelmek. A döntőre vasárnap várhatóan 18 óra körül kerül sor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!