BŰNESET

2017.10.28. 07:12

Elfogták a szolnoki Rózsakertben rongáló négy fiatalt

A rendőrök azonosították, majd október 27-én elfogták azt a négy fiatalt, akik a szolnoki Rózsakertben többek között padokat rongáltak meg.

Felfeszegették és felborogatták a padokat

Fotó: Fodor Orsolya

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen a szolnoki Rózsakertben történt rongálás miatt – írja a police.hu.

A fiatalok – akikről az egyik térfigyelő kamera felvételt is készített ­– október 15-én 3 óra körül Szolnokon, a Rózsakertben megrongáltak több közterületi padot és hulladékgyűjtőt, majd elhagyták a helyszínt.

A nyomozóhatóság a rendőrség honlapján a kamerafelvételek bemutatásával felhívást tett közzé és nyomravezetői díjat tűzött ki.

A szolnoki nyomozók számos tanút hallgattak meg, adatokat és információkat gyűjtöttek, képeket, videofelvételeket elemeztek az elkövetők mielőbbi azonosítása érdekében.

Felfeszegették és felborogatták a padokat
Fotós: Fodor Orsolya

A részletekre kiterjedő és több szálon futó nyomozás eredményeként október 27-én délután előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, három 19 éves férfit és 18 éves társukat, majd kihallgatták őket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!