FRISSÍTVE/BALESET

2017.12.09. 09:20

Belehalt sérüléseibe a 31-esen, Jászberénynél elgázolt 61 éves férfi

Egy tehergépkocsi elütött egy gyalogosan közlekedő férfit pénteken hajnalban.

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt december 8-án 5 óra előtt Jászberény külterületén, a 31-es számú főút 80. kilométerszelvényében, ahol eddig tisztázatlan körülmények között egy tehergépkocsi elütött egy gyalogosan közlekedő férfit.

A balesetben az elsődleges adatok szerint a gyalogos súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését. A főút forgalmát mindkét irányból Jászberény belterületén át terelik – tudtuk meg a baleset részleteit a megye rendőrségtől.

FRISS – 11:10

Feloldotta a rendőrség a félpályás útlezárást a 31-es számú főúton. A forgalom ismét zavartalan.

FRISS – 12. 09., 08:50

A jelenlegi adatok szerint az adott szakaszon egy személygépkocsi és ez tehergépkocsi anyagi káros balesetet szenvedett. A sofőrök az út szélén egyeztek meg a felelősség kérdésében.

A 61 éves gépkocsivezető a ködös időben, az úttesten keresztben, sötét ruházatban, szabálytalanul kívánt visszamenni járművéhez, amikor egy tehergépkocsi vezetője – fékezés ellenére – elütötte.

A mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították a férfit, aki azonban a gyors segítség ellenére később életét vesztette – közölte honlapunkkal a megyei rendőrség.

Borítókép: police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!