KATASZTRÓFAVÉDELEM

2017.08.08. 16:25

Több káreset is történt hétfőn a megyében

Fakidőléssel, lógó villanyvezetékkel is akadt dolga a tűzoltóknak.

Apartmanházra dőlt egy fűzfa Túrkevén, a gyógyfürdő területén hétfőn délelőtt. A fát a helyi önkéntes tűzoltók távolították el, a fa a járókelőket és a házban lakókat is veszélyeztette. A kettétört fát láncfűrésszel vágták szállítható méretűre a tűzoltók. A fa kárt nem okozott.

Karcagon faág zuhant egy házra a Püspökladányi úton hétfőn délelőtt. A faág az úttestet is eltorlaszolta, ezért a karcagi hivatásos tűzoltók eltávolították onnan. A műszaki beavatkozás idejére le kellett zárni az érintett útszakaszt.

Jászjákóhalmán kidöntött villanyoszlopról lógó kábel okozott gondot, a Jászberényi hivatásos tűzoltók és a helyi önkéntesek avatkoztak közbe, mivel a kábel egy része az úttesten feküdt, és azon több jármű is keresztülhajtott. Az érintett útszakaszt lezárták, a vezeték eltávolításához az áramszolgáltató segítségét kérték – tudtuk meg a Jász-Nagykun Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság összefoglalójából.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!