Hírek

2004.10.15. 10:45

Hírsáv

BAMA

Lindsay Davenport negyeddöntős Moszkvában
tenisz Könnyedén jutott a moszkvai 1,3 millió dollár összdíjazású torna negyeddöntőjébe Lindsay Davenport. Az amerikai két játszmában, 6:4, 6:2-re győzte le Dinara Szafinát.

Dany Heatley Svájcban folytatja
Jégkorong A jövőben a svájci élvonalbeli Bernben szerepel a kanadai, Dany Heatley, amíg a klubtulajdonosok és a játékosok közötti bérvita
miatt szünetel az NHL. A 23 éves sztár egyébként az Atlanta Thrashers alkalmazottja volt.

Alexander Zickler kihagyja az évet
Labdarúgás Legközelebb 2005-ben lép majd pályára Alexander Zickler, a Bayern München játékosa. A 30 éves játékos már másfél éve különböző törésekkel szenved, így visszatérése folyamatosan várat magára.

Trevor Carlin lehet a főnök az új csapatnál
Forma–1 A tervek szerint a Brit Formula 3-as csapatfőnök, Trevor Carlin vezeti majd a 2006-ban a Formula–1-be belépő Midland F1 istállót.
A Midland szóvivője az elmúlt hét végén jelentette be, hogy részt kívánnak venni a száguldó cirkusz világában.

Antonio Pizzonia vezetheti a BMW-t
Forma–1 Elképzelhető, hogy Antonio Pizzonia lesz jövőre a Williams-BMW egyik pilótája. A brazil sportoló abban az esetben lehetne főállású versenyző, ha a Williams elveszíti a Jenson Buttonért folytatott csatát.

Rubens Barrichello brazil győzelmet jósol
Forma–1 Rubens Barrichello úgy véli, hogy Ayrton Senna 1993-as diadalát követően ismét hazai győzelem születhet  a Brazil Nagydíjon. „Egyik legnagyobb álmom megvalósulását jelentené a siker, s tudom, hogy képes vagyok erre. Ezzel szeretnék adózni Senna emlékének.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!