Kék hírek

2012.09.18. 09:41

Terhesen menekül a rendőrök elől egy tizennégy éves lány

Folyamatos szökésben van egy fiatalkorú lány. A rendőrök már többször visszavitték a gyermekotthonba, ahonnan rendszeresen újból megszökött.

Szoljon.hu

A 14 éves Zsákai Fannit a szolnoki befogadó otthonból ideiglenesen Tatabányára helyezték át folyamatos szökései miatt. Azonban a Puskin úti otthonból ismét nyoma veszett a tizenévesnek június 23-án. Azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

A lány sokat kockáztat, hiszen várandós, és jelenleg a harmincadik héten is túlvan. Ezért nagyon fontos, hogy minél előbb előkerüljön.

Személyleírása: kb. 168 cm magas, normál testalkatú, hosszú barna hajú, amit egy copfban összekötve hord, fehér bőrű, világító kék szeme van.

Különös ismertető jele: hátán és derekán tetoválás látható

Eltűnésekor viselt ruházata: szürke buggyos nadrág, zöld-fehér felső, papucs.


Kérjük, aki a személyleírás és a fotó alapján felismeri a gyermeket, illetve tud tartózkodási helyéről, értesítse a Szolnoki Rendőrkapitányságot az 56/501-600/18-94 melléken, az ingyenes hívható 107-es számon, de bármely rendőrnél, rendőri szervnél tehet bejelentést.

Szoljon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!