Labdarúgás

21 órája

Szegedre látogat a Szolnoki MÁV

Verhető ellenfélhez látogat az NB III. 12. fordulójában a Szolnoki MÁV. Horváth Csaba együttese annak a Szegedi VSE-nek az ellenfele lesz, amely az előző fordulóban nyolc góllal kikapott.

Jegesi László

A múlt hét után ismét Tisza-parti csapatok csatáján vesz részt a Szolnoki MÁV, ugyanis a Tiszakécske után ezúttal a Szegedi VSE lesz az ellenfele Horváth Csaba együttesének az NB III. tizenkettedik fordulójában.

Szolnoki MÁV, NB III., Barna Viktor, labdarúgás
Barna Viktorék (labdával) abban bíznak, hogy sikerül kijavítani a múlt heti vereséget és a Szolnoki MÁV nyerni tud Szegeden
Fotó: Mészáros János

NB III. Délkeleti csoport, 12. forduló

Szegedi VSE-G-Falc Kft. (6.)–Szolnoki MÁV FC (14.)

Vasárnap, 13.00

Nyolcvanöt percig remekül helytállt a Szolnok a bajnokesélyes Tiszakécske ellen, a hajrában azonban nagy fordulat következett be a mérkőzés állásában – a vendégek a meccs utolsó pillanataiban fordítottak, és megnyerték a mérkőzést. Nem a vereség ténye, hanem a hogyanja eshetett rosszul a MÁV játékosainak, akik a hajrá figyelmetlenségeitől eltekintve mindent elkövettek az eredményesség érdekében. Mostani ellenfelük, a Szegedi VSE az első fordulók jó szereplése után az utóbbi négy találkozójukból hármat elveszítettek, kettőt méghozzá nagy különbséggel. Horváth Csaba csapatában a két fiatal, Dósa Zsombor és Pinto Mario biztosan nem játszik, de Lengyel Béla és dr. Kardos Norbert szereplése is kérdéses. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában