Labdarúgás

1 órája

Győzelmet aratott a Szolnoki MÁV a Dabas ellen idegenben

Az alsóházi rangadó tétje nem volt más, mint hogy a mérkőző felek közül melyikük tud közelebb kerülni a távolodó középmezőnyhöz. A döntetlen egyiküknek sem kedvezett, ez esetben számolniuk kellett volna azzal, hogy leszakadnak riválisaiktól.

Jegesi László

Kiegyenlített első félidő után a másodikban sikerült betalálnia a Szolnoki MÁV csapatának, amivel meg is nyerte a tipikus egygólos mérkőzést. Annus Árpád az idei szezonban szerzett első gólja eredményezte a sikert, ezzel sorrendben második 1-0-ás győzelmét aratta a Tisza parti egylet az NB III. Délkeleti csoportjában.

Szolnoki MÁV Dabas
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

Meton-FC Dabas SE–Szolnoki MÁV FC 0–1 (0–0)

Dabas, 150 néző, vezette: Drabon Barnabás (Kondákor, Hegedűs-Baráth)

Szolnok: CSÁKI - Dudok (Barna V. 57.), KARDOS, KÓPIS, Sitku - Lengyel B. (Bogdán B. 91.), Demeter, TISZA - Dósa (Kató 72.), ANNUS, Iván M. Edző: Horváth Csaba.

Gólszerző: Annus (60.)

Végig kiegyenlített mérkőzést láthattak a kilátogató szurkolók. Negyed óra elteltével a hazai csapatnak adódott nagy helyzete, de Csáki Kálmán bravúrral hárított. Zömmel mezőnyben folyt a játék ezt követően, egyik kapu sem került már veszélybe.

Szünet után hasonló mederben folytatódott a játék, Horváth Csaba szánta el magát előbb cserére. A váltás után szinte azonnal gólt szerzett a MÁV, Annus Árpád vett át a tizenhatoson belül egy labdát kiválóan, majd a bal felső sarokba lőtt - szépségdíjas találata az első volt az idei bajnokságban. Az ellenfél edzője is frissített csapatán, de törekvéseik hiábavalónak bizonyultak.

A Szolnok második sikerét könyvelhette el, ezúttal is idegenben. Jövő vasárnap pedig már hazai pályán fogadja a Tiszakécske együttesét.

Horváth Csaba: Igazi nagybetűs csapatként küzdöttük végig a mérkőzést. Ez már a második, kapott gól nélküli győzelmünk volt, ezért is gratuláció illeti a fiúkat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában