Labdarúgás

2 órája

A hajrában szenvedett vereséget a Karcag

A tavalyi bajnok, de jelenleg csak a hetedik helyen álló Putnokhoz látogatott a képzeletbeli dobogón lévő Karcag a hétvégén. A nagykunsági együttes folytatni szerette volna remek sorozatát, ehhez azonban a legutóbbi két hazai meccsén tizenkét gólt szerző és egyet sem kapó, ugyanakkor szélsőségesen szereplő vendéglátóját kellett legyőznie.

Jegesi László

Hiába vezetett már nagyon korán a Karcag és alakított ki további helyzeteket, a második félidőben visszaesett egy szintet. Az öngól, majd a hajrában összehozott kiállítás után érkező második hazai találat végképp megtörte az NB III. az elmúlt öt fordulóban egyaránt győzedelmeskedő nagykunságiakat és elkerülhető vereséget szenvedtek.

Karcag Putnok
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

Putnok FC–Karcagi SE 3–1 (0–1)

Putnok, 300 néző, vezette: Tóth Tamás (Tőkés R., Szilágyi Zs.)

Karcag: Fedinisinec – Győri Á., Szabó K., Tóth D., Fábián – Sághy, Vogyicska (Györgye, 59.) – Székely D. (Nagy Zs., 79.), Girsik (Talpalló, 79.), Varga Zs. (Vona, 59.) - Constantinescu (Hornyák, 59.). Edző: Varga Attila.

Gólszerzők: Székely D. (59. – öngól), Tordai (81.), Kercsó (92. – tizenegyesből), ill. Girsik (5.)

Kiállítva: Győri Á. (80.)

Remekül kezdett a Karcag és már az ötödik percben megszerezte a vezetést Girsik Áron révén. A nehéz talajú pályán ezt követően három lehetősége is adódott a vendégeknek, hogy biztosabbá tegyék vezetésüket, de egyik helyzetükkel sem tudtak már élni.

Nem tudni mi történt Varga Attila fiaival a szünetben, annyi bizonyos, hogy visszaesett a játéka. Az egyenlítést eredményező öngól, majd a hajrában történt kiállítás nyilván nem segített rajtuk. Tíz ember ellen azonnal megszerezte a vezetést a hazai gárda és már nem engedte ki kezéből a győzelmet. A hosszabbításban esett tizenegyes gól csak ráadás volt.

Varga Attila: Tudom, hogy kikaptunk, de az első félidő helyzetei alapján meg kellett volna nyernünk ezt a mérkőzést. A folytatásban egy szintet visszalépett a csapat, az öngól, majd a kiállítás és az elkövetett buta hibákkal saját magunkat büntettük és vertük meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában