Labdarúgás

2 órája

Csak egy pontot szerzett a Tiszaföldvár – galériával

Két, jelenlegi helyzetével elégedetlen csapat mérkőzésére került sor vasárnap kora délután Tiszaföldváron. Az újonc hazai gárda mielőbb szeretne elkerülni az NB III. kieső zónájából, ellenfele, az előző bajnokság harmadik helyezettje, de még győzelem nélkül álló vendégeket is hasonló célok motiválták a találkozó előtt.

Jegesi László

Az egy szerencsétlen öngólnak köszönhetően hátrányba került Tiszaföldvár hiába alakított ki több helyzetet is a mérkőzésen, csak egyenlítenie sikerült. A mérkőzés képe alapján egyértelműen győzelmet szalasztott el a hazai együttes.

Tiszaföldvár Hódmezővásárhely
Oláh Ákos (elöl) és csapata, a Tiszaföldvár osztozkodott a pontokon a Hódmezővásárhellyel
Fotó: Mészáros János

Tiszaföldvár SE–Hódmezővásárhelyi FC 1–1 (0–1)

Tiszaföldvár, 150 néző, vezette: Molnár Réka (Gordos Á., Sztányi T.)

Tiszaföldvár: Krnács – Sági, Fehér Zs. (Szabó Cs., 61.), LESTYÁN, Antman – KORÓGYI T. (Fehér L., 68.), Bódai (Babolek, 61.), KÁLMÁN SZ., Borgulya – OLÁH Á., Bojtos (Bidzilya, 86.). Edző: Brlázs Gábor.

Gólszerzők: Oláh Á. (76.), ill. Fehér Zs. (36. – öngól)
Egy pontrúgás utáni szerencsétlen mozdulatnak köszönhetően került hátrányba a hazai együttes az első félidőben. Pedig a kidolgozott helyzetei alapján gólokkal kellett volna vezetnie ebben a játékrészben.

A folytatásban sokáig hiába szorította be ellenfelét a Tiszaföldvár, továbbra is csak ziccerekig jutott. Negyed órával a vége előtt végül sikerült egyenlítenie, majd a hajrában egy szabályosnak tűnő gólt is szereztek Brlázs Gábor tanítványai, de a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

Brlázs Gábor: – Nagyszerűen alakítottunk ki helyzeteket, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. A nehéz talajon nem volt folyamatos a játék, ráadásul hátrányból, felállt védelemmel szemben nem tudtunk igazán érvényesülni. A lehetőségeink alapján nyernünk kellett volna, csalódottak vagyunk az eredmény miatt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában