Labdarúgás

19 órája

Nehéz feladat előtt áll a Martfű

Az NB III. 12. fordulójában az újonc Gyulához látogat a Martfűi LSE, a békésiek azonban bekezdtek az idei szezonban, tizenegy meccsükből nyolcat is megnyertek, így Koncz Zsolt együttese nehéz feladat előtt áll vasárnap.

Jegesi László

Három zsinórban elveszített mérkőzés után legutóbb a BKV Előre ellen győzni tudott a Martfűi LSE, azonban bravúrra lesz szüksége a Gyula ellen Koncz Zsolt együttesének, ha ismét három pontot szeretne szerezni az NB III. tizenkettedik fordulóban.

Martfűi LSE, Pintér Viktor, NB III., labdarúgás
Pintér Viktorra (labdával) nagy szerep hárulhat a Gyula ellen, ha győzni akar a Martfűi LSE
Fotó: Nagy Balázs.

 NB III. Délkeleti csoport, 12. forduló

Gyulai Termál FC (2.)– Martfűi LSE (8.)

Vasárnap, 13.00

Múlt heti hazai győzelme után kellő önbizalommal várja a Martfű gyulai fellépését. A kapus Gerhát Dávidon kívül mindenki egészséges, Asztalos Dávid is visszatért eltiltása után. Az idegenben eddig jóval kevesebb mérkőzést játszott martfűi együttes a BKV Előre elleni formáját szeretné megismételni, amely ellen aratta eddigi egyetlen házon kívüli győzelmét. Jó körülmények, remekül előkészített pálya várja őket a jelenlegi második helyezett otthonában, ahova nem szeretnének feltett kézzel érkezni, már csak azért sem, mert a Gyula is botlott már egyszer saját közönsége előtt. Ha Koncz Zsolt legényeinek sikerül átültetni otthoni formájukat, izgalmas meccs is kikerekedhet ebből a hétvégén. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában