Labdarúgás

2024.09.01. 20:58

Újabb vereség és további gólínség Szolnokon

A Hódmezővásárhely ellen megszerezte első pontját a Szolnok, a győzelemmel viszont még továbbra is adós a csapat. Meglehetősen szűk keretüknek azonban ez volt a harmadik erőpróbája egy hét alatt, és a mérkőzés előtt még nem lehetett tudni, hogy az első kettő mennyire viselte meg a játékosokat. Azt viszont igen, hogy ellenfelük az idei szezon első két hazai találkozóját elvesztette.

Jegesi László

A Pénzügyőr ezúttal már nem botlott, és kihasználva a szolnoki védelem megingásait, első ízben hazai környezetben is begyűjtötte a bajnoki pontokat. A MÁV immár negyedik 2–0-s vereségét szenvedte el az idényben.

Professional soccer player prepares to strike soccer ball with his cleat on stadium field
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

Pénzügyőr SE–Szolnoki MÁV FC 2–0 (1–0)

Budapest, Pasaréti úti Sporttelep, 100 néző, vezette: Altorjay Áron Gellért (Gergely, Havasi-Németh)

Szolnok: Csáki – Sitku, Kópis (Bogdán B., 66.), Kardos, Pinto – Lengyel B., Tisza (Csanádi, 79.), Dósa – Dudok, Annus (Barna V., 73.), Iván M. (Bathó T., 79.). Edző: Horváth Csaba.

Gólszerző: Földi D., (28., 47.)

Eseménytelen mezőnyjáték jellemezte az első félidőt, döntetlen állásnál a Szolnoknak volt egy lehetősége a gólszerzésre, de az kihasználatlanul maradt. Nem úgy a másik oldalon, a Pénzügyőr élt a vendégek védekezésének hibájával és megszerezte a vezetést.

A második felvonás nem sokban különbözött az elsőtől, annyiban csak, hogy paprikásabb lett a hangulat, és a pályaválasztó hamar kettőre növelte előnyét. A durvább játék rengeteg sárga lapot vont maga után, amelyből a vendég Szolnoknak jutott több. Az eredmény viszont már nem változott, Horváth Csaba együttese ismét kétgólos vereséget szenvedett.

Horváth Csaba: Egy döntetlen szagú mérkőzésen újfent két kapu előtti fegyelmezetlenség vezetett a vereségünkhöz. Ráadásul az előre játékunkba rendre belehibáztunk az utolsó passzokba, így még helyzeteket sem tudunk igazán kialakítani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában