Megoldandó problémák

2024.09.15. 12:00

A kamerarendszer bővítése is téma volt a földvári lakossági fórumon

A fejlesztési tervek és beruházások többségének a pénzhiány szab gátat Tiszaföldváron. A közbiztonság növelése, a kerékpárút-hálózat bővítése is felmerült a témák a között a minap tartott lakossági fórumon.

Pakainé Pusztai Nóra

Jelenleg harminc közterületi kamera működik Tiszaföldváron, további öt telepítése szerepel a most zajló Zöld város projektben. A lakók ennél többet szeretnének, hogy biztonságban érezzék magukat az utcákon. A minap tartott lakossági fórumon a rendszer bővítése is igényként merült fel.

Ip,Cctv,Camera,Install,By,Have,Water,Proof,Cover,To
Fotó: Illusztráció / Forrás:  Shutterstock.com

– A rendszer karbantartása, a hibák kijavítása, az elromlott eszközök cseréje évente milliós tétel. A bővítést csak pályázati forrásból tudjuk megvalósítani – magyarázta Hegedűs István polgármester. Az egyéb felmerült problémák megoldásai is pénz szűkében nem valósulhatnak meg, ilyenek például a  kerékpárút építése a Döbrei János út mentén, vagy éppen a belvárosi játszótér bekerítése.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában