Labdarúgás

2024.09.10. 18:30

Szerdán folytatódik a vármegyei kupa első fordulója

Szerdán nyolc mérkőzéssel folytatódik az Almási János Vármegyei Kupa első fordulója.

Kovács Levente

Múlt héten hét találkozót játszottak le a vármegyei kupa első köréből, további három pedig elmaradt, így tíz továbbjutó már biztos az erőnyerő Törökszentmiklós, Szajol és Jászfényszaru mellett.

A kék mezes Jászberény már továbbjutott a vármegyei kupa második fordulójába
Fotó: Pesti József

A szerdán megrendezett összecsapások közül csupán egy marad el, a Szolnok Fanatic–Lurkó Focimánia, miután a Fanatic érvényes sportorvosi igazolások hiánya miatt lemondta a meccset. Nyolc mérkőzést viszont lejátszanak, amelyek közül kiemelkedik a Kisújszállás–Kenderes meccs, amelyen két vármegye I.-es együttes találkozik egymással.

Az vármegyei kupa első fordulójának eddigi eredményei:

Kengyel–Mezőtúr 0–3 (elmaradt), Kunszentmárton–Rákóczifalva 2–3, Tiszapüspöki–Tószeg 3–2, Kőtelek–Tiszajenő 0–3 (elmaradt), Jászárokszállás–Jászberény 0–7, Jászszentandrás–Jánoshida 0–14, Jászjákóhalma–Jászboldogháza 4–0, Kétpó–Tiszagyenda 0–3 (elmaradt), Tiszaszőlős–Tiszaszentimre 3–2, Kunhegyes–Kunmadaras 4–3.

A szeptember 11-i mérkőzések: Cserkeszőlő–Öcsöd, Jászágó–Zagyvarékas, Újszász–Jászapáti, Besenyszög–Jászalsószentgyörgy, Berekfürdő–Túrkeve, Kisújszállás–Kenderes, Fegyvernek–Abádszalók, Nagyiván–Bánhalma, 16.30.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában