Labdarúgás

2024.09.04. 17:00

Felbontották Varga Kevin szerződését a Sepsinél

Klub nélkül maradt Varga Kevin, miután a román első osztályban szereplő klubja, a Sepsi OSK felbontotta a karcagi származású szélső szerződését.

Kovács Levente

A távozás okairól Diószegi László, a Sepsi OSK tulajdonosa beszélt, hogy Varga Kevin augusztusban történt kihágása óta a teljesítménye is romlott.  A 28 éves támadó néhány hete ugyanis Kecskés Ákossal a klub által nem megengedett időpontban ment el bulizni, majd ezt követően a csapatmegbeszélésről is késtek. Akkor Bernd Storck vezetőedző egymeccses eltiltással sújtotta a két játékost, azóta viszont három mérkőzés alatt 86 percet kapott Varga, míg a büntetés előtt mindegyik összecsapáson kezdőként szerepelt.

Varga Kevin, Sepsi OSK, labdarúgás
Varga Kevin (balra) januárban csatlakozott a Sepsi OSK csapatához
Fotó: Facebook/Sepsi OSK

Később kiderült, hogy hasonló sorsra jutott Kecskés Ákos is, akinek ugyan játékpercei már korábban is limitáltak voltak, végül ő is szerződés nélkül maradt. Így mindkét korábbi magyar válogatott futballista szabadon igazolható játékosként kereshet magának csapatot.

A sespsiszentgyörgyi együttes két győzelemmel kezdte a bajnokságot, majd két döntetlent ért el, az ezt követő négy fordulóban viszont egyaránt vereséget szenvedett, így jelenleg a tizenkettedik helyen áll a román élvonalban.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában