Labdarúgás

Tegnap, 7:00

Előrehozott mérkőzést játszik a Martfűi LSE

Saját közönsége előtt lép pályára előrehozott bajnoki mérkőzésen a Martfű az NB III. Délkeleti csoportjában.

Jegesi László

A meccs október végén lett volna esedékes, ám mivel ebben az időszakban a fővárosiak egy olaszországi tornán vesznek részt, a vendégek kérésére szerdán rendezik a találkozót a Martfűi LSE pályáján.

martfűi lse, labdarúgás, nb iii
Az előrehozott mérkőzésen is bízik a jó folytatásban a Martfűi LSE
Forrás: MW Archív

Martfűi LSE (6.)–Budapest Honvéd FC II. (7.), szerda, 16.00

Mindkét csapat jó passzban várja az összecsapást, a Martfű öt mérkőzés óta veretlen, és mindössze kétszer zördült a hálója ez idő alatt. Ezúttal is otthon szeretnék tartani a bajnoki pontokat, győzelem esetén ideiglenesen a dobogóra is felléphetne a csapat. Edzőjük, Koncz Zsolt reméli, hogy a múlt héten lehullott sok csapadék ellenére pályájuk alkalmas lesz a találkozó megrendezésére.

Nehéz hét előtt állnak, de tartani akarják az eddig tapasztalt feszességet, fegyelmezettséget és szeretnének plusz három ponttal a birtokukban menni vasárnap Dabasra. Hiányzó nincs, mindenki a fedélzeten várja a megméretést.

Azonban ellenfelük formája is felfelé ível, az utolsó három körben győztesen hagyták el a pályát. “Szokásukon” ezúttal sem változtatnának, de nagy kérdés, hogy a hétközi mérkőzésre hány játékost kapnak az első csapatukból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában