Frissítve

11 órája

Elszabadultak a lovak egy örményesi lovardából

Kiszökött négy ló éjjel az örményesi lovardából, a 4-es főúton haladtak Törökszentmiklós, illetve Szolnok irányába. Egy állatot még éjjel megtaláltak, kettőt reggel Törökszentmiklósnál, egy lovat, Málnát pedig csütörtök délután.

Molnár-Révész Erika

FRISS – 16:12:

Megtalálták Málnát, egy pusztaszakállasi kukoricaföldön vették észre a traktorosok

elszabadult lovak,törökszentmiklós
Szerda éjjel Örményesről elszabadult lovak közül Málnát találták meg utoljára
Fotó: Beküldött fotó

Ahogy arról Monokiné Fórizs Beatrix, a Táltos Lovas Baráti Kör Egyesület elnöke beszámolt, délután három óra körül megtalálták Málnát is, a negyedik elkóborolt lovat. Mint írtuk, négy ló szabadult el éjjel egy örményesi lovardából, az egyiket még éjjel megtalálták, kettőre pedig ma délelőtt Törökszentmiklósnál bukkantak rá. Málnát, az 5 éves arab félvér, szürke kancát Pusztaszakállasnál, egy kukoricaföldön találták meg. A lovarda tájékoztatása szerint Málnának szerencsére nem esett baja. 

Korábban írtuk:

Az éjjel szabadult el négy ló az örményesi lovardából, akkor indult a kétségbeesett keresés. A riadt állatok a 4-es főúton haladtak, egy részük Törökszentmiklós felé vette az irányt, Málna azonban Szolnok felé indult meg. 

– Egyiküket még az éjjel megtaláltuk, kettőt, Ribizlit és Herceget pedig reggel, Törökszentmiklósnál sikerült elkapni. Málna azonban sajnos még nincs meg, Szolnok irányába indult, de elvesztettük a nyomát – tájékoztatott az örményesi Táltos Lovas Baráti Kör Egyesület vezetője, Monokiné Fórizs Beatrix. 

A lovarda arra kéri a lakosokat, aki látja Málnát, jelezze a  06-20-526-64 70-es telefonszámon. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában