Labdarúgás

2024.09.01. 19:38

Idegenben is termett már babér a Karcag számára

Érezhetően játékba lendült az idei szezonban a Karcag, különösen az újjávarázsolt stadionjában, lelkes közönsége előtt nyújtott eddig maradandót. Két meccsen kilenc rúgott gól a mérlege, most viszont idegenben kellett helytállniuk, ezeken a találkozókon azonban még nem találtak ellenfeleik kapujába támadóik. Sényőn szerettek volna változtatni eddigi “szokásukon”.

Jegesi László

Ez végül sikerült is a csapatuknak, magabiztos játékkal egyértelmű győzelmet arattak ezúttal idegen környezetben is.

Football.,The,Ball,Flies,Into,The,Net,Gate
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

 

Sényő FC Selyem-BER–Karcagi SE 1–3 (0–1)

Sényő, 300 néző, vezette: Sveda Marcell (Punyi, Bense)

Karcag: Fedinisinec – Győri Á., Szabó K., Fábián (Caba, 75.), Varga B. – Girsik (Maruscsak, 75.), Szűcs K. – Székely, Györgye (Vogyicska, 60.), Vona (Szakács, a szünetben) – Talpalló (Constantinescu, a szünetben). Edző: Varga Attila.

Gólszerzők: Erdei M. (63.), ill. Girsik (33., 59.), Constantinescu (71.).

Jól kezdett, és támadólag lépett fel a Karcag a mérkőzés elején. Sokat volt náluk a labda és többnyire sikerült azt ellenfelük térfelén tartaniuk. Csupán azért volt csak egy gól az előnyük a félidőben, mert a középpályás játékuk nem volt túl meggyőző ezen a napon.

A második félidőt már gyengébben, rossz felfogásban kezdte a nagykunsági gárda, ennek ellenére tovább növelte előnyét. Jól reagáltak a Sényő szépítő találatára is – melyet korábbi játékosuk Erdei Martin szerzett –, sokkal támadóbban kezdtek el Székely Dávidék futballozni, a harmadik gól pedig mindent eldöntött.

Varga Attila: Örülök, hogy végre idegenben is győztünk. A hibák és az átlagosnál gyengébb középpályás játékunk ellenére biztos győzelmet arattunk, megyünk az úton tovább.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában