Labdarúgás

2024.08.12. 13:42

Elkészült a vármegye I sorsolása a 2024/2025-ös szezonra

Jövő hét végén, augusztus 24-én elkezdődik a vármegye I. 2024/2025-ös szezonja. Az első forduló párosításaiból a Rákóczifalva–Jászfényszaru mérkőzést utóbbi Magyar Kupa-találkozója miatt későbbre halasztották.

Kovács Levente

Bő másfél héttel a bajnoki rajt előtt vált nyilvánossá a vármegye I. 2024/2025-ös szezonjának menetrendje.

Jászfényszaru VSE, vármegye I., labdarúgás
A fehér mezes Jászfényszaru VSE később játssza majd le első mérkőzését a vármegye I. idei szezonjában
Fotó: Pesti József / MW Archív

A két újonc, a Tiszaszentimre KSE, és a Jászapáti VSE is otthon kezdi az idényt, előbbi az előző kiírás bronzérmesét, a Mezőtúri AFC csapatát, utóbbi pedig a Tiszaföldvár feljutásának köszönhetően bennmaradt Cserkeszőlői SE együttesét látja vendégül.

Az első fordulóból rögtön el kellett halasztani az egyik mérkőzést, ugyanis a Jászfényszaru VSE tovább jutott a Magyar Kupa első körében, a második fordulót pedig pont a bajnoki rajt hétvégéjén rendezik, emiatt Kemecsi László gárdája augusztus 28-án, szerdán utazik majd csak Rákóczifalvára.

Az őszi félévben tizenöt mérkőzést játszanak a csapatok, ebben a félévben az utolsó fordulót a november 30-i hétvégén rendezik majd meg. A tavaszi idény első meccse pedig február 22-re van kiírva.

A vármegye I. első fordulójának párosításai:

Augusztus 24.: Tiszaszentimre–Mezőtúr, Jánoshida–Szajol, Jászapáti–Cserkeszőlő, Törökszentmiklós–Tiszagyenda, 17.00. Augusztus 25.: Kunszentmárton–Jászberény, Lurkó Focimánia–Kisújszállás, Kenderes–Tószeg, 17.00. Augusztus 28.: Rákóczifalva–Jászfényszaru, 17.00

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában