Labdarúgás

2024.08.30. 12:34

Menesztette Erős Károly vezetőedzőt Tiszaföldvár SE

Erős Károly mindössze öt fordulón keresztül irányította a Tiszaföldvár SE csapatát az NB III-ban, a hétvégi Martfű elleni derbin Rétes Pál szakmai igazgató és Sonkoly Lajos korábbi másodedző vezeti az együttest.

Kovács Levente

Elválnak Erős Károly és a Tiszaföldvár SE útjai – közölte a hírt a tiszazugi klub közösségi oldalán. Az együttes nem tudta hozni a várt eredményt, miután öt forduló után egy megszerzett ponttal az NB III. Délkeleti csoport utolsó helyén tanyáznak a tiszazugiak.

Erős Károly, Tiszaföldvár SE, NB III, labdarúgás
Erős Károly mindössze két hónapig irányította a Tiszaföldvár SE együttesét
Fotó: Facebook.com / TiSE

Erős Károly júniusban Sonkoly Lajostól vette az irányítást, a korábbi újpesti labdarúgó vezényletével zajlott a felkészülés, ám a bajnokságban nem sikerült eredményeket elérni. Hétvégén nagy csata vár a TiSE együttesére, ugyanis a szomszédos Martfűt fogadja a gárda. A vasárnapi találkozón Rétes Pál szakmai igazgató és Sonkoly Lajos korábbi másodedző irányítja majd az együttest. Ezt követően dönt majd a vezetőség az új edző kilétéről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában