Toborzás

3 órája

Továbbra is keresik a határvadászokat a rendőrök

Ezen a héten is lelkesen toborozták a határvadászokat a rendőrök, csak a héten 16 településen, 12 helyszínen várták az érdeklődőket. Vasárnap Jászberényben lehet velük találkozni.

Molnár-Révész Erika

Továbbra is vármegye szerte tájékoztatták az érdeklődőket a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. 

Határvadász
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

– A rendőrök valamennyi helyszínen jelentkezési egységcsomagot is adnak, ami a szerződéses határvadászok képzésével kapcsolatos bővebb tájékoztatással együtt elérhető a rendőrség honlapján. Vasárnap 9-14 óráig a jászberényi Bercsényi úton találkozhatnak a jelentkezők toborzóinkkal, az esemény kiegészül bűn- és balesetmegelőzési programmal – tájékoztatott Sipos-Kácsor Andrea alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Hozzátette, a főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában