Labdarúgás

2024.08.18. 13:42

Ismét padlóra került a Szolnoki MÁV

Megszerzett pont nélkül látogatott Horváth Csaba együttese vasárnap délelőtt a Vasas II. otthonában a győzelem reményében. A Szolnoki MÁV azonban ismét kikapott és elszenvedte negyedik vereségét is zsinórban az NB III-ban.

Kovács Levente

Nem volt könnyű helyzetben a Szolnoki MÁV a negyedik forduló előtt, ugyanis mindhárom meccsét elvesztette az idei szezonban. Ráadásul két belsővédőjét nélkülöznie kellett a Vasas II. ellen Horváth Csabának, Szabó Richárdra hosszabb távon, míg Kardos Norbertre csak ezen a mérkőzésen nem számíthatott a vezetőedző.

Tisza Kálmán, Szolnoki MÁV, labdarúgás
Tisza Kálmánék (labdával) ismét vereséget szenvedtek, továbbra is pont nélkül áll a Szolnoki MÁV
Fotó: Kiss János/ MW-archív

Vasas FC II.–Szolnoki MÁV FC 2–0 (1–0)

Budapest, Illovszky Rudolf Stadion, 100 néző. Vezette: Góbi Soma Gábor (Balogh B., Havasi-Németh K.).

Szolnoki MÁV: Csáki – DUDOK, Sitku, Kópis, Pinto – Lengyel B. (Csanádi, 73.), TISZA, Dósa (Szabó Zs., 85.) – Barna V. (Lengyel G., 61.), Annus (Kató, 85.), Iván M. Edző: Horváth Csaba.

Gólszerzők: Rideg (28.), Barkóczi (63.)

Az első félidő egy nyílt, ki-ki mérkőzést hozott, melyen mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. Ezekből a Vasasnak volt azonban több és egy beadást követően Rideg Bálint megszerezte a vezetést csapatának, 1–0. Sokat nem változott a játék képe a fordulás után sem, az angyalföldiek domináltak főleg, ráadásul a 63. percben Barkóczi Barnabás révén a második találatát is megszerezte a fővárosi együttes, amellyel beállította a 2–0-s végeredményt, megérdemelten győzött a Vasas II.

A Szolnoki MÁV így négy meccs után továbbra is pont nélkül áll, Horváth Csaba együttese legközelebb augusztus 28-án a Hódmezővásárhely ellen javíthat majd az NB III-ban. A Tisza-partiak továbbra sem játszhatnak még saját stadionjukban, azonban a következő fordulótól Cegléden fogadják ellenfeleiket a bajnokságban addig, amíg kész nem lesz a Tiszaligeti Stadion pályája.

Horváth Csaba: – A Vasas fiatal játékosai példát mutattak a modern labdarúgásból.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában