Új fejezet kezdődik

2024.09.17. 17:23

Hatalmas mérföldkő ez, ami most a Jászberényi Campus életében bekövetkezett

Új fejezet a Jászság felsőoktatási intézményének életében, hogy hosszas előkészítő munka és egyeztetések után oktatási kínálata műszaki képzéssel bővült. Szeptemberben elindult a gépészmérnök képzés a Jászberényi Campuson.

Illés Anita

 - Sikeresen megkezdődött az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Jászberényi Campuson a gépészmérnök BSc levelező képzés – olvasható az intézmény honlapján. 

Jászberényi Campus
Elindult a gépészmérnök BSc levelező képzés a Jászberényi Campuson. Az intézmény vezetői és oktatói köszöntötték a hallgatókat
Fotó: Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Jászberényi Campus honlapja

Gyárlátogatáson is jártak az EKKE Jászberényi Campusának gépészmérnök hallgatói

Beszámoltak arról, hogy szeptember 14-én, szombaton prof. dr. Rajnai Zoltán, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar dékánja, valamint dr. habil. Nagy János, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Jászberényi Campus főigazgatója és Dr. Ronkay Ferenc az MTA doktora, okleveles gépészmérnök, a Jász-Plasztik Kft. anyagfejlesztő mérnöke köszöntötte a felvett hallgatókat. Dr. Varró Bernadett, az EKKE Jászberényi Campusának szakmai tanácsadója, volt főigazgatója köszönetet mondott az Óbudai Egyetem vezetőségének, hogy megvalósulhatott a műszaki képzés a campuson. Az eseményen bemutatkoztak az első félév oktatói: Nagy László, Vidovich Kálmán, Mező Péter, dr. Varró Bernadett, dr. Ronkay Ferenc, Erdélyi Katalin, dr. Rázsi András és Zsemberi Zoltán. A beszámolóból kiderült, hogy szombaton megkezdődött az elméleti és a gyakorlati oktatás is. Ez utóbbi során a hallgatók látogatást tettek a Jász-Plasztik Kft-nél. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában