Labdarúgás

2024.08.11. 19:55

Kiütéses győzelemmel debütált tétmeccsen az új stadionban a Karcagi SE

Rengeteg néző volt kíváncsi a Karcagi SE első bajnoki mérkőzésére az új stadionban, amely ráadásul közönségszórakoztatóra is sikerült, mivel a nagykunságiak nagyarányú győzelmet arattak az Eger ellen.

Kovács Levente

Hosszú várakozások után végre saját stadionjában fogadhatta ellenfelét bajnoki mérkőzésen a Karcagi SE. A nagykunságiak riválisa az Eger együttese volt, amely ellen szerették volna győzelemmel felavatni az új létesítményt az NB III-ban.

Nagyarányú győzelmet ünnepelhetett új stadionjában a Karcagi SE
Fotó: Karcagi SE

Karcagi SE–Eger SE 6–2 (3–1)

Karcag, Liget úti Sporttelep, 800 néző. Vezette: Nyekita Benjamin (Dr. Bencze A., Vilmányi S.)

Karcag: Ferdinisinec – Szabó K., Győri, Székely D. (Constantinescu, 60.), Sághy, Girsik (Nagy Zs., 69.), Fábián B., Vogyicska (Tóth D., 60.), Vona (Varga Zs., 78.), Talpalló (Györgye, 69.), Szűcs K. Edző: Varga Attila.

Gólszerzők: Vogyicska (11.), Székely (33., 57.), Girsik (38.), Constantinescu (87., 90+3. – a másodikat tizenegyesből), ill. Tóth L. (45.), Balázs P. (79.).

Egy célja volt a Karcagnak vasárnap az Eger ellen: a győzelem. Szerették volna ugyanis a nagykunságiak győzelemmel felavatni új stadionjukat bajnoki mérkőzésen. Vogyicska Bálint korai találata megadta az alaphangulatot, majd a félidő hajrájában Székely Dávid és Girsik Áron egy-egy gólja hamar megmutatta, hogy nem bízza a véletlenre Varga Attila együttese. Az Eger viszont még a szünet előtt megszerezte a szépítő találatát, amellyel jelezte, hogy még nincs vége a mérkőzésnek.

A fordulás után nem sokkal Székely visszaállította a háromgólos előnyt, majd bő tíz perccel a vége előtt ismét betaláltak a hevesiek. Constantinescu Dan-Marius viszont az utolsó percekben gyors egymásutánban kétszer is eredményes volt, amivel kiütéses győzelmet aratott a Karcagi SE.

Varga Attila: – Boldog vagyok, hogy ennyi góllal és remek teljesítménnyel debütált a vadonatúj stadion tétmérkőzésen. Sok mindenben felülmúltuk az Eger csapatát és egyértelmű meccset játszottunk. Örülök, hogy ennyi néző előtt sikerült mindez, amiért nagyon hálás vagyok, hogy ennyien kilátogattak, óriási volt a hangulat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában