Labdarúgás

2024.08.19. 14:32

Főpróbáztak hétvégén a vármegye I-es csapataink

Hétvégén elrajtol a vármegyei labdarúgás az első osztály küzdelmeivel, így az elmúlt napokban főpróbán vettek részt együtteseink. A vármegye második és harmadik vonalában csak később kezdődik a bajnokság, így az ottani csapatoknak még van idejük hangolódni a bajnoki idényre.

Kovács Levente

A bajnoki rajt előtt vármegye I-es csapataink többsége főpróbán vett részt hétvégén, azonban közülük csak a Rákóczifalva és a Mezőtúr zárt győzelemmel, de voltak olyan együttesek is, amelyek az utolsó hétre már nem szervezett mérkőzést. A második és harmadik osztályban csak később kezdődik a szezon, így ott még javában zajlik a felkészülés.

A piros mezes Jászapáti két góllal kikapott a Mezőkövesd U19-es csapatától a bajnoki főpróbán
Fotó: Pesti József

Eredmények: Tiszakécske II.–Rákóczifalva 3–5, Törökszentmiklós–Nagykáta 3–3, Jászapáti–Mezőkövesd U19 1–3, Abádszalók–Kunhegyes 4–5, Tiszajenő–Tiszapüspöki 4–7, Tiszafüred U19–Kunmadaras 1–9, Öcsöd–Kengyel 4–2, Kenderes–Mezőtúr 2–4, Tiszakécske U19–Lurkó Focimánia 3–3, Tiszaszentimre–Karcag U19 5–5, Besenyszög–Tápiószele 2–6, Tiszaszőlős–Tiszagyenda 3–1, Bánhalma–Kunhegyes U19 7–2, Ceglédbercel–Jászágó 3–3.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában