Labdarúgás

2024.07.28. 10:57

Helytállt a Karcag az NB I-es DVSC vendégeként

A Debreceni Labdarúgó Akadémia edzőközpontjában, Pallagon játszotta le utolsó edzőmérkőzését az első bajnokiját elhalasztó Karcag csapata az NB I-es DVSC vendégeként.

Jegesi László

Az NB I-es Debrecennek a Ferencváros (a BL-induló kérésére halasztották el), míg a Karcagnak a DVSC II. elleni idei első bajnoki mérkőzése maradt el a hétvégén, mivel a nagykunsági gárda újjáalakított stadionját az MLSZ még nem hitelesítette. Hamar egymásra talált a két klub ezután és a civis város melletti Pallagra lekötöttek egy mérkőzést az üresen maradt hétvégéjükre.

Karcagi SE
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

A gyakorló mérkőzésen a Karcag szépen helytállt jóval nevesebb ellenfelével szemben és mindössze kétgólos vereséget szenvedett.

DVSC–Karcagi SE 3–1  (1–0)

Gólszerzők: Ferenczi J., Domingues B., Bárány, ill. Sághy F.

A Debreceni Labdarúgó Akadémia edzőközpontjában, Pallagon játszotta le utolsó edzőmérkőzését az első bajnokiját elhalasztó Karcag csapata az NB I-es DVSC vendégeként. A nagykunsági együttes részéről a meccs elsősorban a taktikai elemek és a keret összecsiszolásáról szólt, még ezen a találkozón is voltak ugyanis próbázók Varga Attila gárdájában.

A hazaiak hamar megszerezték a vezetést, növelni viszont nem sikerült előnyüket, mert Bárány Donát elhibázta a büntetőt. A második félidőben Domingues duplázta meg a Loki előnyét, majd a végig jól futballozó Bárány is betalált. A vendégek azonban nem hagyták annyiban és Sághy Félix révén a hajrában szépítettek az eredményen. Biztató, hogy a bajnoki és kuparajt előtt álló Karcag egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet az első osztályban tavaly ötödik helyen végzett Debrecen ellen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában