Labdarúgás

2024.05.19. 21:00

Jó teljesítményt nyújtott, de elmaradt a Karcag sikere

Az utóbbi időben a tabellán előrébb araszolgató Karcag előtt az ötödik helyezés elérésének a lehetősége is megcsillant. Ehhez azonban szerencsére és mindenekelőtt újabb győzelmekre volt szüksége Varga Attila csapatának.

Jegesi László

Ez most nem sikerült, hiába nyújtott jó teljesítményt a nagykunsági együttes. Nem tudta bevinni a mindent eldöntő győztes találatot, így meg kellett elégednie a döntetlennel.

Hiába játszott jobban ellenfelénél a fehér mezes Karcag, nem tudta megnyerni a mérkőzést
Fotó: MW-archív

Karcagi SE–Kisvárda Master Good II.  1–1 (1–1)

Tiszafüred, 300 néző, vezette: Kakuk Szabolcs (Juhász Sz., Juhász B.)

Karcag: Fedinisinec – Kristóf M., Győri Á., Nikics, Pataki Z. –Aszalos, Csala – Maruscsák, Constantinescu, Karmacsi (Erdei 90+1.) –Andrics (Székely D. 70.). Edző:  Varga Attila.

Gólszerzők: Karmacsi (35.), ill. Scsadej (30.)

Jól kezdett a Karcag, az első harminc perben csak a vendégek kapuja előtt adódtak helyzetek – mégis a Kisvárda II. szerzett vezetést az egyetlen valamirevaló lehetőségéből. Hátrányát azonban hamar kiegyenlítette (1–1) a hazai együttes, így döntetlen állással vonultak pihenőre a csapatok.

Fordulás után még nagyobb fölénybe került a nagykunsági gárda, szinte egykapuzott Varga Attila együttese – a szabolcsiak a félpályán sem nagyon tudtak átmenni. Az óriási erődemonstráció azonban nem járt eredménnyel, a győztes találatot nem tudta bevinni a támadószekció.

Varga Attila: – Ilyen mérkőzést illene azért megnyerni. Ugyanakkor sajnálom is a srácokat, mert nagyon jó teljesítményt nyújtottak, a győztes találat azonban a lábakban maradt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában