Labdarúgás

2023.08.20. 11:13

Még büntetőből sem sikerült egyenlíteni

A Karcag először játszhatta hazai mérkőzését a Tiszafüred pályáján, ami az őszi találkozók alkalmával szolgál számukra otthonul.

Jegesi László

Csillag László útmutatásai ezúttal nem vezettek sikerre

Forrás: Beküldött fotó

NB III. Észak- Keleti csoport

Karcagi SEPutnok FC 23 (11)

Tiszafüred, 400 néző, vezette: Sándor Csaba (Sztányi T., Drótos B.)

Karcag: Fedinisinec Kovács D. (Győri B., 23.), Béres, Kis B., Pataki - Andric (Szabó L., a szünetben ), Nikic (Székely D., 71.) KÓNYA, GRÁNICZ, Constantinescu (Maruscsák, a szünetben) Kalmár (Győri Á. 67.). Edző: Csillag László.

Gólszerzők: Gránicz (7., 56.), ill. Nemes (23.), Lőrincz (51.), Galacs (59.)

Nagy reményekkel várták Csillag László fiai a listavezetőt, akik esetleges legyőzése nagy motivációt adhatott volna a folytatásra. Gránicz Patrik hamar meg is szerezte a vezetést számukra, ami tovább erősítette a csapat bizakodását. Az öröm azonban nem tartott sokáig, a Putnok a félidő közepén egalizált. Döntetlen állással vonultak pihenőre a felek, ám ezt a vendégek gyorsan a maguk javára fordították fordulás után. Gránicz ezúttal sem tétlenkedett sokáig, de a nyolcperces gólváltásból a Borsod vármegyei együttes jött ki jól, miután ismét megszerezte a vezetést. Nyomás alatt tartotta ellenfelét a hazai gárda, de még büntetőből sem tudtak játékosai a kapuba találni. Bosszantó vereséget szenvedett a pályaválasztó olyan meccsen, amelyiken még a győzelemre is lett volna esélye.

Csillag László: Balszerencsés mérkőzésen vagyunk túl, úgy érzem, hogy legalább a döntetlenre rászolgáltunk volna. Tovább kell javítani a védekezésünkön, hogy eredményesebben szerepelhessünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában