Labdarúgás

2020.12.02. 07:00

A sereghajtó ellen javíthatnak a tiszafürediek

Szerdán bepótolja kétszer elhalasztott 18. fordulóbeli mérkőzését a Tiszafüred: ma 13 órától a sereghajtó Mezőkövesd II. együttesét fogadja a TVSE.

Varga Balázs

Szabó Tamás (jobbra) visszatérhet eltiltása után

Fotó: Pesti József

A kék-sárga csapat immár hat bajnoki óta nyeretlen az NB III. Keleti csoportjában, így visszaesett a 11. helyre, tehát rendkívül fontos lenne, hogy ismét nyerjen. Ellenfele mostanában nem szerepel rosszul, a kövesdiek novemberi öt meccsükön hat pontot szereztek, de a Tiszakécskétől és az Egertől is csak 2–1-re kaptak ki. A Füredről pedig elmondható, hogy továbbra sem bő a kerete.

– Szabó Tamás visszatérhet sárga lapos eltiltása után, és talán már Barna Viktor is leülhet a kispadra, viszont Gajda Márkó összeszedett egy kisebb sérülést vasárnap, így az ő játéka még kérdéses – nyilatkozta hírportálunknak Dor­csák Zoltán, a Tiszafüred edzője.

– Így várhatóan ismét csupán két-három cserénk lesz, de szerdán a Mezőkövesd II. és majd vasárnap a Putnok elleni mérkőzésünket is meg kell nyernünk, hogy nyugodtan vonulhassunk el a téli szünetre. Szerencsére a Sényő ellen biztató volt a játékunk, és a helyzeteink is megvoltak.

Szabó Tamás (jobbra) visszatérhet eltiltása után
Fotó: Pesti József

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában