Programkavalkád

11 órája

Sztárparádéval készülnek a Ladány Napjára, Oszvald Marika, Tabáni István és a TNT is fellép

Szeptember harmadik hétvégéjén rendezik meg idén a közösségek ünnepét Jászladányon. Kiállítások, gasztronómiai kalandok, helyi fellépők műsora és koncertek színesítik a Ladány Napja programsorozatot.

Illés Anita

Szeptember 20-án, pénteken 17 órakor szentmisével kezdődik a Ladány Napja programsorozat a templomban. Ezután 18 órakor a Jelenlévő múlt a jász népviseletekben címmel nyílik meg Tajti Erzsébet kiállítása a művelődési házban, ahol a Kreatív Kézimunka Klub alkotásait és Bíró Balázs fotóit is megcsodálhatják az érdeklődők. 

Ladány Napja,sztárparádé
A Ladány Napja programsorozat keretében idén is megrendezik a nagy népszerűségnek örvendő főzőversenyt
Fotó: Archív / Pesti József

Fergeteges koncertekkel várja a szórakozni vágyókat a Ladány Napja programsorozat

Szombaton főzőversennyel, pálinkamustrával indul a nap, 8 órától Rácz Róbert „Locky” zenél. A főzőversenyre sertéspörkölt kategóriában szeptember 19-ig nevezhetnek a jászladányi családok, baráti társaságok, civil szervezetek és munkahelyi közösségek. A pálinka- és párlatversenyre személyenként kettő darab minta adható le fajta és évjárat megjelöléssel 0,3 literes, átlátszó fehér üvegben szeptember 20-ig a könyvtárban. Szombaton délelőtt a Dalma Dance Club mazsorett csoportja és helyi előadók szórakoztatják a közönséget. Az ünnepélyes megnyitó 11 órakor kezdődik, délben a jó ebédhez nóta szól majd. A főzőverseny és a pálinkamustra eredményhirdetése után Jancsi bohóc, Csocsesz és Oszvald Marika érkezik, de lesz többek között extrém kerékpár show, led zsonglőr és latin tánc show is. 18 órakor Tabáni István ad koncertet, 20 órától pedig a TNT nagykoncertje várja a szórakozni vágyókat. A helyi közösségek ünnepét 21.45-kor tűzijáték zárja. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!