Programajánló

2024.07.26. 09:00

Mutatjuk, milyen programokat választhat pénteken a Jászkunságban

Magyar Tavak Fesztiválja, Lampionos est, szabadtéri mozizás. Többek között ezeket és még számos izgalmas eseményt tartogat a péntek a Jászkunságban.

Molnár-Révész Erika

Szinte minden a víz körül forog hétvégén a Jászkunságban, pénteken például elkezdődik a Magyar Tavak Fesztiválja. 

blurred background at night market festival people walking on road.
Fotó: Gettyimages.com / Forrás:  Illusztráció

TISZAFÖLDVÁR Tiétek a tér! címmel kétnapos program kezdődik a város főterén. 18 órától egészen éjfélig színpadi produkciók zajlanak majd. 22 órától Erdős Viola, 23-tól a Lucifer zenekar, 23.55-től az ERTÉ MUSIC lép fel.

SZOLNOK Lampionos estet rendeznek a Szandaszőlősi Művelődési Házban 19 órától 23 óráig. A rendezvényen a Smart zenekar lép fel, közreműködik az Aranycsillag Társastánc Klub.

Záróbulit tartanak 22 órától a Stage-ben, a pincében karaoke, az emeleten retro buli várja a látogatókat.

TISZAFÜRED Este 20 órakor gálakoncerttel indul a háromnapos Magyar Tavak Fesztiválja programsorozat a Morotva Kerékpáros Pihenőparkban. „Az ének értelme” című produkciót Miklósa Erika és a KvintEsszencia Mesteriskolai tanítványai adják elő. 

ABÁDSZALÓK 20.15-kor kezdődik Ljasuk Dimitry Tisza-tó írott és íratlan szabályok című dokumentumfilmjének ingyenes vetítése és közönségtalálkozója a strandon.

JÁSZBERÉNY Jó idő esetén szabadtéri mozizásra várják az érdeklődőket a Kapitány Kertbe. Az esemény, melyen a Nagypapa hadművelet című amerikai vígjátékot vetítik, sötétedés után, körülbelül 20.30-tól kezdődik. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!