Szolnok

2024.06.22. 19:30

Bezár a bazár, ma véget ér az idei Tiszavirág Fesztivál – videóval

Az elmúlt néhány napban felpezsdült az élet a városban. Ahogy minden évben, úgy idén is a Tiszavirág Fesztivál alapozta meg a szolnoki nyarat.

Szoljon.hu

Tizenhetedik alkalommal nyitotta meg kapuit a szolnoki Tiszavirág Fesztivál. Ahogy az elmúlt években, úgy most is pezsgést és igazi nyári hangulatot csempészett a vármegyeszékhelyre. Kicsik és nagyok egyaránt jól érezhették magukat ebben a néhány napban, hiszen a Tisza partján honos fesztivál nem csak a felnőtteknek, hanem a legkisebbeknek is tartogatott számos szórakozási lehetőséget.

Tiszavirág Feszivál, fesztivál, Szolnok
A Tiszavirág Fesztivál alapozza meg a szolnoki nyarat
Fotó: Nagy Balázs

Egyszer a Tiszavirág Fesztivál is véget ér

De ahogy mindig, úgy ebben az évben is eljött ennek a hiánypótló rendezvénynek az utolsó napja. Ma még mindenki kiszórakozhatja magát, hogy aztán feltöltődve, tele energiával ugorjon neki a nyári hónapoknak.

Szombat reggel az eső, délután pedig a hőség várta a fesztivál látogatóit, de természetesen a sörös-, boros bódék is készültek az utolsó felvonásra. Többen már kora délután kilátogattak, hogy kimaxolják a hétvégét, de várhatóan a záró este teszi fel a koronát Szolnok kedvenc fesztiváljára.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!