Fesztiválhangulat

2024.06.20. 11:25

Csütörtökön is berobban a Tiszavirág Fesztivál: főszerepben a foci és a zene

Az Ádám Jenő Zeneiskola növendékei is e napon mutatják be tehetségüket a szolnoki Tiszavirág Fesztiválon.

Mészáros Géza

A 17. Tiszavirág Fesztivál rajongói csütörtökön két izgalmas labdarúgó-mérkőzést követhetnek végig Szolnokon a Tisza szálló mellett felépített Foci Eb Park méretes kivetítőjén keresztül. A „hűvös” dán-angol meccs 18, a latinos spanyol-olasz párharc 21 órakor lesz látható.

Tiszavirág Fesztivál
Tiszavirág Fesztivál
Fotó: Nagy Balázs / Forrás: MW archív

Kezdetét vette az idei Tiszavirág Fesztivál

Mindezen sportos élmények előtt és alatt a zenés mulatságokról számos együttes és szólózenész különböző műfajokban gondoskodik. Érdemes e napon is körbelátogatni a színpadokat a Maláta térnek átnevezett Tiszai hajósok terétől kezdődően a Tisza parkban felállított színpadi deszkákig. A kört érdemes több alkalommal is megtenni, de csak lassacskán, nehogy a "forgószínpadok" helyett a gyomor forogjon...

Az Ádám Jenő Zeneiskola növendékei is e napon mutatják be tehetségüket, majd érkezik nemzetiségi felsorolás nélkül Szlimmy, a talján Mandalamarra, honfitársa, Raquel Romeo, a Vibe Changers, Bob Wayne, a Tiszavirág Folk Jam, Bakos Banda és Martin Harley.

A gyerekek addig „ellehetek” a közeli játszótéren, vagy megnézhetik a Mikropódium bábszínház eladását is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!