Összefoglaló

3 órája

Rokkantkocsis férfi okozott zűrzavart az M4-esen – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Az autók lassan, nagy ívben kerülik azt a kerekesszékes férfit, aki gyorsforgalmi útra hajtott fel: az utazók tövig nyomják a dudát az M4-esen guruló rokkantkocsis láttán – ez látható azon a felvételen, amelyet a minap egy kamion fedélzeti kamerája rögzített.

hírösszefoglaló
Forrás: Szoljon.hu

Traktornak ütközött a vonat csütörtök reggel Kengyel-Bagimajornál. Hírportálunk információja szerint a baleset közelében gyerekek várakoztak egy megállóban, egy szemtanú pedig a traktorról szerteszét repülő apró alkatrészdarabokat is látta.

Nagy várakozás előzte meg az október 10-i alakuló ülést. Az új szolnoki közgyűlés ellenzéki polgármesterrel és fideszes többségű testülettel kezdte meg a munkát.

Kigyulladt egy autó szerda éjszaka Mezőtúron, a Komló és a Fóti utca kereszteződésében. A jármű motortere, illetve utasterének fele égett. A mezőtúri hivatásos tűzoltók két vízsugárral avatkoztak be.

A vízbe csúszott egy szelevényi férfi, aki közben görcsrohamot kapott. Maga hívott segítséget, de nem tudta pontosan, hogy a település mely részén tartózkodik. A rendőrök és polgárőrök szerencsére gyorsan megtalálták az eltévedt férfit.

Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő tiszafüredi lakost ellenőriztek a rendőrök október 9-én reggel a város belterületén. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfi vezetői engedélyét a helyszínen elvették a rendőrök, majd előállították. 

Esküt tettek és megkezdték a munkát a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közgyűlés tagjai. Az alakuló ülésen többek között arról is döntöttek csütörtökön a vármegyeházán, hogy nem lesz változás a közgyűlés vezetésében.

Ahányan vagyunk annyiféle választ tudunk adni arra a kérdésre, hogy miért szeretünk ott élni, ahol. Egyesek a hangulat, mások a kistelepülések látnivalói miatt érzik, hogy az ő otthonunk a legbékésebb, a legjobb a világon. Cikkünkben összeszedtünk néhány vallomást vármegyebeli és környékbeli településeken élőktől, ki miért szereti a saját települését.

A férfi kosárlabda FIBA Európa-kupa I csoportjának rajtján az NHSZ-Szolnoki Olajbányász csapata kilenc pont különbséggel kikapott a portugál FC Porto otthonában szerda este.

A Szoljon.hu olvasói közel hétszáz kisállatról küldtek fotót szerkesztőségünkhöz az Állatok világnapja kapcsán. Jobbnál jobb képek érkeztek, a tündéri házi kedvencek fotóiból pedig mi is válogattunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában