Bravúros szereplés

3 órája

Balesetük ellenére vállalták a versenyt az abonyi kocsitolók

Nem adták fel, ennek pedig meglett az eredménye. A csúszós úton kisebb balesetet szenvedtek a versenyzők, ám vállalták a Nemzeti Vágta megméretését, harmadik helyen zártak.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

– Izgalmas versenyen értek el harmadik helyezést az abonyi kocsitolók, a mi hőseink! – fogalmazott Pető Zsolt polgármester. 

abonyi kocsitolók
Balesetük ellenére vállalták a megméretést, harmadik helyen végeztek az abonyi kocsitolók a Nemzeti Vágtán
Fotó: Facebook.com / Abony város hivatalos oldala

A Nemzeti Vágta múlt hétvégén várta a versenyzőket és érdeklődőket Szilvásváradon. Az abonyi kocsitolók úton a helyszínre sajnos balesetet szenvedtek a csúszós úton, felborult a kisbuszuk. 

– A jármű elszállításáról személyesen intézkedtem, a tűzoltóság és a rendőrség munkájáért pedig nagyon hálásak vagyunk!  A csapattagok szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet – tájékoztatott a polgármester.

Az abonyi kocsitolókat pedig nem akármilyen fából faragták, így is vállalták, hogy részt vesznek a vágtán. Az abonyi kocsitolóknak szoros küzdelemben végül a harmadik helyet sikerült elérniük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában