Szolnok Napja

2024.09.03. 13:30

Gróf Szapáry Gyula-díjat kapott 2024-ben a Búvár Kft.

A város egyik legrangosabb gazdasági díját kapta a Búvár Kft.

Rózsa Róbert

Vasárnap este, a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központban tartották a szeptember 1-jei városnapi gálát, melyen a szolnoki önkormányzat rangos elismeréseit adták át. A gálán Gróf Szapáry Gyula-díjat kapott a Búvár Kft.

Búvár Kft., Gróf Szapáry Gyula-díj, Szolnok, díj
Gróf Szapáry Gyula-díjat kapott a szolnoki városnapi ünnepségen a Búvár Kft.
Fotó: Nagy Balázs

Szolnok a város életében kifejtett eredményes gazdasági tevékenysége elismeréseként adja át évente a Gróf Szapáry Gyula-díjat. Az ezt idén elnyerő Búvár Kft. 1990-ben alakult meg Szolnokon, családi és baráti összefogás eredményeképpen, a szakmai tisztesség, a józan kockázatvállalás és gazdasági önállóság igényével.

Előbb stabil gazdálkodású, elismert vállalkozássá fejlődött a hazai és a nemzetközi speciális területen működő építőipari szakmán belül. Megrendelőik körét a Paksi Atomerőmű, vízépítéssel foglalkozó vállalkozások, legnagyobb víz-, csatornaművek, vízügyi igazgatóságok, víz- és hőerőművek adják. Az országban egyedüliként rendelkezik atombeszállítói minősítéssel. A cég nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a kivitelezések során alkalmazott eszközök és felszerelések korszerűek, biztonságosak és környezetbarátak legyenek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában