Szépségkirálynő

2024.09.03. 14:30

Jászapáti dinnyefesztivál: Berdó Nóra nyerte a tizenötödik Miss Mézédes Szépségversenyt

Dinnyés virtusvetélkedő, süteményverseny és koncertek szórakoztatták a Gazda-Farmra látogatókat szombaton. A második Dinnyefesztivál fénypontja a Miss Mézédes Szépségverseny eredményhirdetése volt.

Illés Anita

Második alkalommal rendezte meg a Miss Mézédes díjátadóval egybekötött Dinnyefesztivált a Pócs Dinnyészet augusztus 31-én, szombaton a Gazda-Farmon. A mézédes finomságokban bővelkedő ingyenes fesztivál kora délután dinnyés virtusvetélkedővel és kvízversennyel kezdődött, majd Opitz Barbi és El Nino szórakoztatta a közönséget. A gyerekeket csillámtetoválás, arcfestés és ugrálóvár várta. 

dinnyefesztivál
Dinnyefesztivál keretében rendezték meg a XV. Miss Mézédes Szépségverseny díjátadó gáláját. Ebben az évben Berdó Nóra fejére került a szépségkirálynőt megillető korona. Első udvarhölgyének Szabó Mariannt (jobbra), második udvarhölgyének Jurásné Pál Imolát választották
Fotó: Pesti József

A második dinnyefesztivált a Miss Mézédes Szépségverseny díjátadója koronázta meg 

A XV. Miss Mézédes Szépségverseny díjátadóját Pócs János országgyűlési képviselő nyitotta meg.

– Minden nő királynő. A nők tekintete, mosolya, szíve és lelke minden falat lebont, eloszlatja a haragot. A női arc legszebb ékessége a szívből jövő mosoly – méltatta a hölgyeket a kormánypárti politikus.

Köszöntője után a vára várt eredményhirdetés következett. Elsőként a szépségverseny gyermekkategóriájában indult lányokat szólították a színpadra. A kis szépségek közül Farkas Bella, Bobák Maja, Csáki Hanna és Ribár Szófia részesült díjazásban. Ezután a felnőtt korcsoport hölgyeit is bemutatták a közönségnek. A XV. Miss Mézédes szépségkirálynője Berdó Nóra lett, első udvarhölgyének Szabó Mariannt, második udvarhölgyének Jurásné Pál Imolát választották. A közönségdíjat ebben az évben Jónás Adél kapta, Agócs Noémi pedig különdíjban részesült.

A programhoz kapcsolódva hirdették meg a dinnyés sütemények versenyét, melyet Jámbor Fanni sütije nyert meg. Sorsolás útján Mihics Kitti mézes sárgadinnye tortája is értékes nyereményben részesült. A virtusvetélkedőn a leggyorsabb csapatnak a Rácz Family bizonyult. A díjakat Pócs János és ifj. Pócs János adta át, közreműködött Kozma Nóra a 2023-as Miss Mézédes szépségkirálynője. A fesztivál AK26 koncerttel folytatódott, majd Morvai Dani hívta mulatságba a szórakozni vágyókat, az est fergeteges Miss Mézédes disco partyval ért véget.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában