Útinform

2024.07.26. 08:30

Pénteken is érdemes körültekintően vezetni

Cikkünkben összeszedtük a pénteken érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Útinform.hu

Fotó: Illusztráció

Az Útinform tájékoztatása szerint pénteken a 4-es főúton, Ceglédbercelen, az 58-as és 59-es kilométer között leállósávot építenek, emiatt a fél útpályát lezárták. Napközben jelzőőrök irányítják a járműveket.

  • A Cegléd és Szolnok között, a 79-es kilométernél vasúti átjáró karbantartását végzik. Az utat teljes szélességében lezárják az esti órákban a hónap végéig. A terelőutat sárga táblák jelzik. 
  • Kisújszállás elkerülő szakaszán, a 142-es és a 144-es kilométernél hídépítés és közműbekötés miatt a fél útpályát lezárták. 

Kamiontilalom

A kamiontilalom 07.27-én szombaton 15 órától, 07.28-án vasárnap 22 óráig lesz ismét érvényben.

A külföldről hazatérő nehéz tehergépjárművek az államhatártól a magyarországi telephelyig vagy az első lerakóhelyig „elgurulhatnak” júliusban és augusztusban a kamionstop ideje alatt is, azonban nem vehetik igénybe a kormányrendelet 3. mellékletében felsorolt útszakaszokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában