Szabadtéri vetítés

2024.07.11. 07:00

Piknik Mozi: romantikus vígjátékot vetítenek a csillagos ég alatt Jászfényszarun

Rendhagyó helyszínen, különleges moziélmény várja a közönséget július 12-én pénteken este Jászfényszarun. A Piknik Mozi újra a városba látogat, ezúttal a Beugró a Paradicsomba című filmet nézhetik meg ingyenesen a kikapcsolódásra vágyók a Bedekovich sétányon.

Illés Anita

Ezt az élményt kár lenne kihagyni! A tavalyi nagy siker után újra lesz Piknik Mozi Jászfényszarun.

Piknik Mozi
A Piknik Mozi keretében a Beugró a Paradicsomba című filmet vetítik pénteken Jászfényszarun
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Napnyugta után kezdődik a Piknik Mozi vetítése, a rendezvény ingyenes

Július 12-én, pénteken 18 órától várják az érdeklődőket a szabadtéri mozizásra a Városháza mellett, a Bedekovich sétányon. Napnyugta után, 20.45 óra magasságában egy hatalmas, több mint kilenc méter széles és hét méter magas szabadtéri vásznon a Beugró a Paradicsomba című romantikus vígjátékot vetítik Julia Roberts és George Clooney főszereplésével. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy érdemes időben, finomságokkal feltöltött piknikkosarakkal és pléddel érkezni a rendezvényre. A közösségi oldalon arról is tájékoztattak, hogy a film megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott. A Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár rendezvénye ingyenes

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában