Vakáció

2024.07.08. 07:00

Kalandos élmények várják a gyerekeket a nyári napköziben Jánoshidán

A július 8-tól kezdődő foglalkozások során rengeteg élmény várja az általános iskolás gyermekeket. A nyári napközi célja, hogy a lurkók jó programokkal tartalmasan, hasznosan töltsék a vakáció napjait.

Illés Anita

A könyvtár dolgozói nyári napközit szerveznek a helyi általános iskolás gyerekek részére – tájékoztatott közösségi oldalán a Jánoshida Könyvtár, Információs és Közösségi Hely.

nyári napközi
Új élményekkel gazdagodnak a gyerekek a nyári napközi programjain
Forrás: Illusztráció / Shutterstock.com

A nyári napköziben a mozgás is fontos szerepet kap

Július 8-tól 12-ig, valamint július 15-től 19-ig minden nap 8 és 16 óra között változatos programokkal, játékokkal várják a 7-12 éves gyerekeket. Az első héten a könyvtárral ismerkedhetnek meg a fiatalok, többek között filmnézés, könyvtári játékok, könyvszobrászat és medence party ígér tartalmas kikapcsolódást. A második héten a mozgásé lesz a főszerep, ügyességi játékokat, a szabadidőparkban kalandos programokat és strandolást terveznek. A nyári napközibe július elsejéig lehetett jelentkezni az étkezési díj befizetésével.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában