Összefoglaló

2024.07.18. 20:40

Elhatárolódik a szakszövetség is a gyermekbántalmazó berényi edzőtől – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Új darabokkal bővült a tiszaszentimrei téglamúzeum. Két különleges téglával bővült a tiszaszentimrei téglamúzeum.

hír
Forrás: szoljon.hu

Volt, ahol több mint ötven milliméter eső esett egy óra alatt. Nagy vihar csapott le szerda este a Jászkunságra. Volt, ahol tetemes mennyiségű csapadék hullott le rövid idő alatt.

Chill Out Garden: mediterrán világot idéz a tószegi pár varázslatos kertje. Lazítás a pálmafák között. Nemcsak a tulajdonosaik, de minden látogató érzi a nyugalmat, a kellemes hangulatot. Ez volt a célja Boglárkának és Tamásnak, akik valóságos egzotikus birodalmat varázsoltak a kis tószegi kertjükből. Chill out Garden – találóan így nevezték el a csodás helyet.

Színes programokkal várták Abonyban a táborozó gyerekeket. Az egy hetes napközis nyári táborban tizenöt lurkónak biztosítottak felejthetetlen élményeket a Humán Szolgáltató Központ munkatársai.

Átalakítás miatt lezárták a Tisza-tavi gátsorompót. A megnövekedett átmenő célú forgalom megakadályozása, illetve az esetlegesen előforduló balesetek megelőzése a cél. Ennek érdekében egy automata süllyedő oszlopot üzemelnek be a Tisza-tavi árvízvédelmi töltésen, a Nagykunsági-főcsatorna torkolati műtárgyánál.

Megszólalt a szolnoki kalandparkban bántalmazott kisfiú édesanyja: gyermeke hibásnak érzi magát. Egy ország aggódik azért a 8 éves jászberényi fiúért, akit brutálisan felrúgott a Yakuzák SE vezetője a szolnoki kalandparkban. A gyermek el sem merte mondani az édesanyjának, hogy mi történt azon a borzalmas napon. A gyermekbántalmazás mindenkit megdöbbentet.

Győrfi Pál tanácsaival szembeszállhatunk az idővel és akár mi is életeket menthetünk. Nemrégiben a Szolnokon élők egyik közösségi oldalán osztottak meg egy történetet. A hölgy egy magatehetetlen emberen segített. A kissé felháborodott hangvételű bejegyzésből kiderült, hogy nem volt rajta kívül olyan járókelő, aki odalépett volna a bajba jutotthoz. Győrfi Pállal, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjével arról beszélgettünk, mit tehetünk ilyen helyzetben, hogyan segíthetünk jól.

Eljárást indított a Magyar Karate Szakszövetség a gyermekbántalmazó jászberényi edzővel szemben. A Magyar Karate Szakszövetség közleményben ítéli el a Yakuzák SE edzőjének, Agócs Tibornak tettét, aki a szolnoki kalandparkban felrúgta a rá bízott nyolc éves kisfiút. A gyermekbántalmazó jászberényi karateoktató már korábban lemondott minden tisztségéről, most viszont a szövetség is megszólalt az ügyben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában