Összefoglaló

2024.07.19. 20:40

Elítélték a berényi gyermekbántalmazó tettét, aki méltatlanná vált a díjra – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Külföldön tartózkodik a gyermekbántalmazó, eddig nem tudta kihallgatni a rendőrség. A rendőrség is nyomoz a szolnoki kalandparkban történtek miatt. A világhálót is bejárta az a felvétel, ahogy Agócs Tibor felrúg egy kisfiút. A gyermekbántalmazási eset kapcsán a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken adott ki közleményt.

hír
Forrás: szoljon.hu

Visszavonta a gyermekbántalmazó Agócs Tibor városi kitüntetését a jászberényi képviselő-testület. Rendkívüli ülést tartott pénteken délelőtt a jászberényi képviselő-testület. A tanácskozáson egyhangú döntéssel visszavonták Agócs Tibor 2015-ben megítélt önkormányzati kitüntetését. A gyermekbántalmazó karateedző ügye országos botránnyá dagadt.

Sikeres újraélesztés: életet mentettek Cibakházán. Hirtelen esett össze egy cibakházi férfi a település utcáján pénteken. Többen azonnal a segítségére siettek, tárcsázták a segélyhívót. Az Országos Mentőszolgálat mentésirányítójának tanácsai alapján elkezdték az újraélesztést. A mentők végül kórházba szállították a férfit.

Viharkárok miatt zárva van a szabadstrand Nagykörűben. Meglehetősen nagy vihar csapott le a minap Nagykörűre is. A Tisza-parti település szabadstrandját sem kímélte a szél, az eső, fakidőlések és viharkárok miatt le kellett zárni a területet.

Kitépte a szatyrot az idős férfi kezéből, majd elmenekült a kunmadarasi férfi. Gyanútlanul tartott hazafelé a boltból egy 71 éves férfi Kunmadarason a minap. Egy helyi férfit vettek őrizetbe a rendőrök, aki kitépte a szatyrot egy idős ember kezéből.

Turai Krisztina a tavalyi helyezésén javítva zárta az Eb-t. Turai Krisztina remek versenyzéssel az egyéni ötödik helyet szerezte meg az dartsosok Ifjúsági Európa-bajnokságán, Rigában. Párosban pedig Rábaközi Hannával kiegészülve mérkőzést tudtak nyerni a csoportkörben, azonban a továbbjutás nem sikerült a csupán néhány versenye együtt játszó kettősnek.

Bájos cicát mentettek a szolnoki rendőrök. A szolnoki Tófenék úton hangos nyávogásra lettek figyelmesek a járókelők csütörtökön. Mint kiderült, a bájos állat egy motorház teteje alá szorult. Szolnoki rendőrök mentették meg a cicát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában