Bántalmazás

2024.07.19. 18:38

„Leütött és a földön fekve belém is rúgott” – brutális részletekről vallott a jászberényi karateedző volt barátnője

Pénteken újabb fejezet nyílt a szolnoki kalandparkban döbbenetes gyermekbántalmazást elkövető karateedző ügyében. A jászberényi karateedző volt barátnője arról beszélt, testileg és lelkileg is bántalmazta őt a Yakuzák SE vezetője.

Rózsa Róbert

Hol szavakkal, hol tettekkel bántalmazta egykori párját a jászberényi Yakuzák SE egykori vezetője. A történteket a nő osztotta meg az RTL-lel. A jászberényi karateedző volt barátnője szerint megesett, hogy ököllel verte őt a harcművész.

jászberényi karateedző volt barátnője
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: illusztráció

„Anyád egy szar, apád egy paraszt”

Mint mondta, 19 éves volt, amikor a nála 21 évvel idősebb férfi párkapcsolatba kezdett vele. Elmondása szerint vidékről származott, csak a karaténak élt és naiv volt, mindezt az idősebb férfi kihasználta.

Tudta, hogy komoly terveim vannak a karatével, és azzal férkőzött a közelembe, hogy segít nekem az álmaim elérésében. Az első egy év viszonylag normális volt, bár alapból nem volt normális, hogy egy nálam 21 évvel idősebb emberrel vagyok kapcsolatban

fogalmazott.

Mint mondta, utólag tudatosult benne, hogy a férfi „kimosta az agyát”. Elmondása szerint megpróbálta elidegeníteni családjától is, mondván „anyád egy szar, apád egy paraszt, ne is menj haza, én valósítom meg az álmaidat”.

Rendre bántalmazás áldozata volt

Hogy a párkapcsolatukban volt-e bántalmazás, arra a nő azt mondta, volt. Először csak szóban bántotta, kurvának hordta el, és azzal vádolta, hogy megcsalta őt. De később eljárt a keze is.

Ököllel telibe verte a fejem. Én 65 kilós voltam, ő meg egy 90-100 kilós férfi. Volt olyan is, hogy egy téli estén a hajamnál fogva húzott végig a járdán.

– mondta, hozzátéve, történt olyan is, hogy nem mehetett el gyakorlatra, mert a férfi bántalmazása miatt monokli nőtt a fején.

Ezek miatt viszont senkit nem hívott fel, mert nem beszélni a történtekről. A szüleinek is hazudott róla.

Később is terrorizált

A férfi exe szerint mikor megpróbált kilépni a bántalmazó kapcsolatból, ezrével jöttek a zaklatások. Egyik pillanatban „mocskos kurvának” titulálta, a másik pillanatban sírt, élete szerelmének mondta, és kérte, hogy jöjjön vissza.

Amikor megtudta, hogy új kapcsolatom van, azt is terrorizálta. Jászberényben a nyílt utcán kirángatott a másik fiú kocsijából. Este, amikor senki nem volt ott, odajött, leütött és a földön fekve még belém is rúgott egyet

– fogalmazott.

De nem csak a párkapcsolatban viselkedett agresszíven, a nő elmondása szerint ki akarta túrni az albérletéből, és a munkahelyén is lejáratta. A bántalmazásnak akkor lett vége, amikor a férfi összejött a mostani feleségével.

Eljárás indult a gyerekbántalmazás miatt

Ismert, a Yakuzák SE vezetője a napokban mondott le minden tisztségéről, miután felrúgott egy kisgyereket a szolnoki kalandparkban, a történteket a park kamerája rögzítette. Az általános felháborodást keltő eset miatt a park tett feljelentést, a rendőrség pedig eljárást indított az ügyben. A férfitől – aki a magyar válogatott szövetségi kapitánya is volt – a Magyar Karate Szövetség is elhatárolódott.

Mint pénteken írtuk, a jászberényi képviselő-testület aznap rendkívüli ülésen visszavonta az Agócs Tibornak 2015-ben adományozott önkormányzati kitüntetést. Agócs Tibort egyelőre nem tudta kihallgatni a rendőrség, mivel külföldön tartózkodik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában