Voksolás

2024.06.09. 22:29

Választás: szoros volt, de újrázott Örményes polgármestere, Török Tamás vezeti tovább a kistelepülést

Nagyon szoros volt az állás, de 6 szavazattal megelőzte ellenfelét Török Tamás, Örményes Fidesz-KDNP-s polgármesterjelöltje, így marad a település élén.Örményesen rendben lezajlott a választás, óriási részvételi arány mellett.

Molnár-Révész Erika

Nagyon magas, 71,93 százalékos részvétel mellett zajlott le az idei önkormányzati választás Örményesen. A polgármesteri székért Bartáné Mészáros Katalin független, Szegény János független, és a jelenlegi polgármester, Török Tamás indult, a Fidesz-KDNP jelöltjeként. 

Török Tamás nyerte a polgármester választást, tovább vezetheti Örményest. 
Fotó: Mészáros János

Török Tamásra esett a választás a kistelepülésen

A szavazatok alapján a polgármesterválasztást Török Tamás, a település jelenlegi vezetője nyerte. A Fidesz-KDNP jelöltje a voksok 35,25 százalékát, 184 szavazatot kapott, egyik ellenfele, Szegény János csupán 6 vokssal maradt le mögötte.

–Szoros volt, ez az eredmény azt mutatja számomra, hogy bizonyos dolgokban jó úton járunk, másokban fejlődni és változtatni kell – mondta az eredmények fényében a polgármester.

– Nagyon fontosnak tartom azt, hogy az úthálózatot rendbetegyük, erre lehetőség nyílik a most vásárolt kátyúzógéppel, a közterületekre pedig nagyobb figyelmet fordítsunk – mondta a tervekről a településvezető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában