Összefoglaló

2024.06.27. 20:27

Az elmúlt esztendőkben több kerós diák és pedagógus is Pro Talento díjban részesült – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Oktató szeretne lenni a Pro Talento díjjal jutalmazott fiatal. Az elmúlt esztendőkben több kerós diák és pedagógus is Pro Talento díjban részesült. Idén is az iskola egyik kiváló tanulója tudhatja magának a nívós díjat.

Forrás: szoljon.hu

Egyre népszerűbb a szolnoki sakktábor. Ismét mattot adhatnak egymásnak a szolnoki fiatalok a sakktáborban.

Megnyitja kapuit a szolnoki ARTjáró Összművészeti Fesztivál. Indulnak az idei ARTjáró Összművészeti Fesztivál programjai.

Július 1-e a magyar egészségügy napja, másnéven Semmelweis-nap. Ebből az alkalomból díjazzák azokat azokat az egészségügyi dolgozókat, akik lelkiismeretes, kiemelkedő munkát végeztek egy adott intézményben. Csütörtökön a Szolnoki MÁV Kórházban tartották meg az ünnepséget. Egészségügyi dolgozók munkáját ismerték el a MÁV Kórházban Semmelweis-napon.

Vérfagyasztó előzést mutatott be egy kamionos Karcagnál. Vérfagyasztó előzést mutatott be egy kamionos Karcagnál.

Villanyvezetékre dőlt fa okozott áramszünetet Jászjákóhalmán. Áramkimaradást tapasztaltak a település több pontján csütörtökön. Az áramszünet oka valószínűleg egy kiszáradt fa, mely rádőlt a villanyvezetékre.

Már pénteken elkezdődik a Karcagi Birkafőző Fesztivál. Fakanalat elő! Megkezdődik a birkafőző fesztivál Karcagon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában