Összefoglaló

2024.06.05. 20:41

Repülőgép műszerészek vizsgáznak Szolnokon – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Amikor eltűnik a fűz- és nyárfapihe a Tiszáról és az időjárás is változékonnyá válik már sejthető, hogy hamarosan megjelennek a kérészek a folyón, beindul a tiszavirágzás. Igen ám, de ez a folyamat általában június közepére datálható. A tiszakürti Tálas László már egy hete figyeli a rovarok mozgását, a napokban a vármegyei folyószakaszon elkezdődhet a rajzás.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Annyira gyötri a bűntudat, hogy képtelen maradni, elköltözik a faluból a szégyenkező tolvaj.

Van, akit zavar a játék zaja, de továbbra is kosarazhatnak a várkonyiak. Ellene és mellette is kardoskodtak az önkormányzatnál a lakosok. Van, aki szeretné, hogy a kosárlabda palánkot máshová vigyék.

Többszörös lopás gyanúja miatt vádolják a kenderesi férfit. A rendőrök sorozatos lopás bünttettével vádolják a kenderesi férfit és társait.

Felelősséggel valóban felhőtlen lehet a nyár, figyelmeztet Németh Ádám. Aktuális témákról tájékoztat Németh Ádám a nyári időszakkal kapcsolatban. A Katasztrófavédelem vármegyei szóvivője egyebek mellett a fesztiválozás szabályaira, a vakáció hónapjainak veszélyeire is felhívja a figyelmet.

Egymilliárd forint plusz fejlesztési pénzt kapott a ceglédi kórház. A Kossuth Gimnázium pedig több mint 800 milliót.

Izgalmas programokkal készül a jövő hétre a szolnoki Damjanich János Múzeum, harangozták be a szerdai sajtótájékoztatójukon.

A Szolnoki SZC Baross Gábor Műszaki Technikum és Szakképző Iskola légijármű-műszerészeinek és a légijármű-szerelőinek szakmai gyakorlati vizsgája ezúttal is az MH 86. Kiss József Helikopterdandár bázisán zajlik. Erről, valamint a két szervezet közötti együttműködésről szerdán a Szolnoki Szakképzési Centrum kancellárja, Hicsó György és Csillak Roland alezredes, törzsfőnök-helyettes mesélt hírportálunknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában