Toboroztak

2024.06.07. 16:30

Sok polgárőr megoldhatja a problémákat Rékason

Polgárőr toborzást tartottak Zagyvarékason. Új tagok munkájára is számítanak, hogy növeljék a településen a közbiztonságot.

Kovács Berta

A Kisszögben gyűltek össze szombaton a zagyvarkasi polgárőrök, ahol előadásokkal színesített szakmai délelőttön két új tag felvétele is megtörtént.

polgárőr, Polónyi László
Előadásokat is tartottak a polgárőröknek a Kisszögben
Forrás: Beküldött fotó

– Többen is jelezték csatlakozási szándékukat, ezért szerveztünk ismét toborzás, ez a második alkalom idén – számolt be róla Polónyi László, a Zagyvarékasi Polgárőr Egyesület elnöke, aki előadást is tartott a polgárőrök tevékenységéről, feladatáról. A már meglévő polgárőröket és az érdeklődőket a rendőség munkatársa is ellátta hasznos információkkal.

– A polgárőrség együttműködik a rendőrséggel és az önkormányzattól is minden támogatást megkap – hangsúlyozta Polónyi László. – Ha összefog ez a három szervezet és minél többen jelentkeznek polgárőrnek, biztos, hogy sokat tudunk tenni a település közbiztonsága érdekében és megoldódnak a problémák.

Polónyi László polgárőrvezető tájékoztatta a résztvevőket
Forrás: Beküldött fotó

Megtudtuk azt is, hogy váltásról döntöttek a vezetőségben, az új tisztségviselőket hamarosan hivatalosan is beiktatják. Polónyi László egyéb elfoglaltságai mellett nem tudja már tovább vállalni az elnöki feladatokat, helyét Sági Tibor veszi át. A szolgálatvezető feladatköre Osztás Rolandra hárul, a gazdasági vezető pedig Csák Tiborné lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában