Ilyet még nem láttunk

2024.06.18. 14:25

A gyaloghídon tűnt fel a szolnoki pókember – videóval

Nem a híd járófelületét, hanem az egyik pillérét választotta sétája helyszínéül a szolnoki pókember. A Tiszavirág híd alkalmi mutatványosának ügyében a rendőrség is vizsgálódik.

Rimóczi Ágnes

A szolnoki Tiszavirág híd

Forrás: MW archív

Fotó: Nagy Balázs

„Szolnoki pókember”– így nevezték azt a bátor, de inkább vakmerőnek nevezhető személyt, aki a szolnoki Tiszavirág híd egyik pillérén sétált a minap. A megdöbbentő jelenetről videó is készült, melyet vasárnap este a Facebook közösségi platform egy helyi csoportjában tettek közzé. 

szolnoki pókember
A szolnoki pókember a gyaloghidat nem rendeltetésszerűen használta 
Forrás: Facebook

A videót rengetegen látták, voltak, akik viccesnek találták, mások inkább felháborítónak és elszomorítónak vélték. Nagyon sokan kommentelték a posztot. Egyesek szerint a tett már túlmegy a vagányságon és arról írnak, hogy az arra sétáló gyerekek, fiatalok akár példának is tekinthetik a túl bátor férfit. Sokan keresetlen szavakkal illették az alkalmi artistát. 

Ez csak filmforgatás 

– vélekedett egy másik posztoló.

Hogy mi lehet az „igazság”, egyelőre nem derült ki. Ami biztos, hogy a rendőrséghez is eljutott a vakmerő cselekedet híre.

– A Szolnoki Rendőrkapitányság hivatalból folytat eljárást ismeretlen ellen garázdaság szabálysértés elkövetése miatt – tájékoztatta hírportálunkat Mári Ilona, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában